Om oss

Staubo Elektro-Maskin AS har et elektromekanisk engineeringmiljø som jobber mye med store og krevende leverandører. 

Våre agenturer er alle valgt ut i fra våre kunders strenge krav, men det vi er mest stolt av er spisskompetansen vi har bygget opp i huset - kompetanse til å skreddersy løsninger for mange forskjellige forhold - fra rullestolladere innendørs, via minimotorer til bruk på havbunnen eller Mars, til årevis av orkandundrende raseri på Nordsjøen som setter løsninger og produkter på de tøffeste prøver.

Etter å ha bygget opp en ganske enestående kompetanse i løpet av mer enn 50 år, ble vi den 1. juli 2012 en del av Addtech konsernet. 

Addtech er et teknikkhandelskonsern som utvikler og selger høyteknologiske komponenter og systemer til industriselskaper og tjenestenæring i Nord-Europa. De har omtrent 2000 medarbeidere og salg til rundt 30 land. Konsernet består av rundt 150 operative selskaper som alle tilstreber å være markedsledende innenfor sine nisjer. Selskapene holdes sammen av en bedriftskultur hvor godt kjøpmannskap og teknisk kompetanse er sentrale begreper, og hvor det lille selskapets fleksibilitet kombineres med konsernets brede nettverk og sterke finansielle ressurser.

Innen Addtech konsernet inngår Staubo Elektro-Maskin AS i Celltech Nordic, en allianse av de ledende batterileverandørene i Norden. Alliansen leverer både standardbatterier, samt arbeider med å utvikle batteriløsninger og strømforsyning i samarbeid med våre kunder. 

Målet til Celltech Nordic er å tilby markedets bredeste utvalg av industrielle batterier og batteriløsninger.

Du finner mer informasjon om dette og andre produkter på denne weben. Så ta deg en liten rundtur på disse sidene og bli bedre kjent med oss og våre leverandører, og aller helst vil vi at du så tar kontakt med oss. For det er på den måten vi jobber - i nær kontakt med våre kunder. Bare på den måten kan vi virkelig få gjøre det vi vil og det vi er best på - nemlig å spesialtilpasse systemer og løsninger til hver enkelt oppgave.

Les mer om:
I Historien I
   I Salgsbetingelser I

Staubo Elektro-Maskin • Telefon: 22 75 35 00 • Telefax: 22 75 35 01 • E-mail: post(at)staubo.no